Samenwerking

Waarom kiezen voor De Heeren van Goede Huizen?

Wij werken samen met De Heeren van Goede Huizen.
Een makelaarskantoor dat anders is dan andere!

En dat doen ze graag, huizen verkopen. Maar wel op een andere manier dan u van traditionele makelaars gewend bent. Zij zien zichzelf liever als creatieve, proactieve woningmarketeers.

Naast de gebruikelijke presentatie op Funda hebben ze meer creatieve marketinginstrumenten ter beschikking.
De keuze van deze middelen wordt specifiek afgestemd op de situatie, om uw huis op de kaart te zetten.

Wilt u een huis kopen of verkopen? De woningmarketeers van De Heeren van Goede Huizen kunnen u daar als geen ander bij helpen! Daarna
ontzorgen zij u ook graag in het vervolgtraject. En dan is het tijd om de slingers op te hangen!

Waarom kiezen voor Ondernemers Adviescentrum Henzen?

Wij zijn (financieel) sparringpartner voor ondernemers in bijna alle branches uit het midden- en kleinbedrijf. Ons specialisme is het adviseren bij investering- en financieringstrajecten én het begeleiden van u en uw onderneming. U en uw ambitie als ondernemer staan daarbij centraal. De jarenlange ervaring van onze adviseurs én ons uitgebreide landelijke én lokale netwerk komen tot uw beschikking. Daarbij zetten we de specifieke kennis van juristen, HRM consultants, accountants en fiscalisten in als dat nodig en gewenst is. Ofwel:

– Wij helpen u bij de realisatie van uw plannen en ambitie
– Wij geven onafhankelijk en helder advies
– Wij maken praktisch inzetbare plannen
– Wij zijn uw businesspartner bij het gehele traject

HFI

Waarom kiezen voor PensioenVos?

PensioenVos is Jouw Pensioenadviseur en helpt bij deze complexe materie. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van pensioen en vermogen help ik graag bij dit onderwerp. Van mij mag u een persoonlijke aanpak verwachten in heldere en duidelijke taal.

PensioenVos voor als u even wil sparren, een vraag hebt over pensioen, een financieel inzicht wil of wanneer u voor een belangrijke keuze staat zoals bijvoorbeeld een nieuwe baan of (eerder) stoppen met werken.

Waarom kiezen voor Jet Hendriks?

Jet heeft een sterk oog voor detail en het combineren van materialen. Daarnaast weet Jet hoe het is om te bouwen of verbouwen. Veelal een periode met een hoog stress niveau, zonde! Door te weten waar je naar toe werkt, een concreet plan te maken krijg je niet alleen de kosten inzichtelijk maar voorkom je ook dat de to do list groter en groter wordt. Bespaar je kosten, maak je het inzichtelijk, creeër je een plan, voorkom je onnodige stress en pak je de regie in handen zodat jouw droomhuis, of droom werkplek, werkelijkheid wordt.

Waarom kiezen voor Duet Executeurs?

Zij zijn er voor jou. Voor jou als erfgenaam, nabestaande. Maar ook voor jou bij het regelen van je eigen nalatenschap. Wanneer je zelf executeur bent, kunnen zij je vanaf de zijlijn coachen.

Met hun betrokkenheid en persoonlijke aandacht in combinatie met de jarenlange ervaring en deskundigheid laten zij ieders laatste wens uitkomen.

Geen ergernis bij een erfenis.
Zij wensen je een zorgeloos leven toe.

© WILMS HYPOTHEKEN