Sponsoring

Wilms Hypotheken en De Heeren van Goede Huizen zijn hoofdsponsor van de Halve van Helmond! Eigenaar Jurgen Wilms is zelf fanatiek hardloper en is hierdoor ook zelf betrokken bij het evenement als loper. “Een prachtig evenement wat hardlopen in Helmond verder op de kaart zal zetten is voor ons de reden om te sponsoren!”

www.halvevanhelmond.nl

sponsoring HAC

Sporten is goed voor iedereen. Wij ondersteunen dan ook graag de sportfaciliteiten voor jong en oud. Daarbij mogen wij ook zeggen, wij lopen net iets harder voor u!

www.hac-helmond.nl

Lambardi Helmond

Zingen op niveau. Wij ondersteunen dan ook graag het grootste mannenkoor van Helmond.

www.mannenkoorlambardi.nl

muziek op de dommel

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Trots om, in samenwerking met andere, stichting Jeugd Cultuur Fonds te mogen sponsoren. Jeugd de mogelijkheid geven om kennis te maken met muziek.

www.cultuureindhoven.nl

Het muziekevenement in Helmond. Ook hier zetten we ons beste beentje voor. Muziek maken, het mooiste wat er is!

http://www.blaasfestijn.nl

Genneper Parken Tennis

Het tennistoernooi van Eindhoven: Genneper Parken Trophy! Ook hierbij zijn wij aanwezig geweest als sponsor, trots!

www.genneperparkentennis.nl

Competitie, toernooi, laten zien wat je kunt! Plezier maken en vooral het beste uit jezelf halen. Ook dit toernooi hebben wij, samen met De Heeren van Goede Huizen, mogen sponsoren.

www.etv-volley.nl

NUENEN – ,,Toen ik het artikel in het ED las dacht ik meteen, dat kan niet, die moet ik helpen.” Jürgen Wilms, eigenaar van Wilms Hypotheken en Makelaardij Heeren van Goede Huizen in Eindhoven én muzikant, kon het niet verkroppen dat seiorenorkest The Old-Timers dreigde te moeten stoppen omdat de gemeente Nuenen geen coronasteun wilde geven.

www.ed.nl old timers nuenen

SLIM VAN WILMS

Hypotheekadvies betrouwbaar, eerlijk en onafhankelijk

© WILMS HYPOTHEKEN