Visie

Tevreden relaties
Wij gaan voor de beste klantbeleving, staan voor u klaar op elk gewenst moment, zorg dat u altijd op de hoogte bent van alle te doorlopen stappen.

Prettig wonen, nu en in de toekomst
Natuurlijk bent u bezig met de aankoop van die nieuwe woning. Het regelen van de hypotheek is een noodzakelijk kwaad, althans zo wordt het vaak gezien. Wij zorgen ervoor dat het allemaal wordt geregeld en niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst.

Aandacht voor de wensen van onze relaties
Een hypotheek, de aankoop van een nieuwe woning. Een wereldreis, uw kleinkinderen een bedrag schenken voor de studie. Wensen die u heeft, of waarvan u niet wist dat u ze had, diepen wij met u uit.

Zorgen voor begeleiding van het begin tot dat alles geregeld is
Wij stoppen niet voordat alles geregeld is. De overdracht van de woning of het passeren van de hypotheek is vaak het einde van een mooi en intensief traject. Wij staan in voor een tiptop begeleiding van het gehele proces.

Realiseren van dromen
Dromen waar maken, realistische verwachtingen scheppen. Zorg dat uw dromen haalbaar worden.

Doorgaan waar andere stoppen
Het woord stoppen kennen wij niet. Voor ons is geen enkele uitdaging te lastig. Wel houden wij u altijd de spiegel voor om reëel te kijken naar de haalbaarheid. Wat kan wel, wat kan niet. Als iets mogelijk is, hoe gaan we daar dan komen.

tevreden recensies aanbevelen

© WILMS HYPOTHEKEN