Wie zijn wij

Jurgen Wilms

Wilms Hypotheken is een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor.

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de financiële wereld die wij elke dag inzetten om u van dienst te kunnen zijn.

Wij investeren tijd in uw vraagstukken en dat begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en vragen. Op deze manier kunnen wij goed inschatten of uw wensen en doelstellingen haalbaar en realistisch zijn.

Meedenken is ons vak, zit in onze genen en daagt ons elke dag weer uit! Wij gaan voor beleving, staan achter onze adviezen en vinden doorverwijzingen meer dan geweldig! Energie voor tien en enthousiast wanneer we weer een top advies kunnen aanbieden!

Daag ons uit, maakt ons blij!

Cor Henzen

Meer ervaring kunt u bijna nergens vinden!

Met Cor heeft u een adviseur die altijd klaar staat voor u en die bovenal overal oplossingen voor zoekt. Uitdagingen kunnen niet groot genoeg zijn. Door zijn kennis, ervaring en uitgebreid netwerk een oprechte topper binnen dit vakgebied. Daarnaast beschikt Cor over een achtergrond binnen de zakelijke bancaire wereld. Ook voor bedrijfsfinancieringen en bedrijfsoplossingen bent u aan het goede adres.

Daag ons uit, maakt ons blij!

Robin Eleveld

In 2018 is Robin gestart bij ABN Amro om kennis en ervaring op te doen in de financiële wereld. Sinds 2019 heeft hij zich verdiept in de wereld van hypotheken en in 2020 is Robin gestart als zelfstandig financieel adviseur bij Wilms Hypotheken.

Klantgericht meedenken en bovenal uw wensen en doelstellingen boven tafel krijgen, dat is zijn kracht.
Waar ligt u nu wakker van hoe kunnen we deze zorgen de wereld uit helpen?

Aangezien een  hypotheek doorgaans geen dagelijkse kost is voor de meeste mensen maakt Robin graag het verschil door deze kost begrijpelijk te maken.

Buiten het werk is Robin vaak in de boksring te vinden om ook fysiek up-to-date te blijven. Handen inzwachtelen, scheenbeschermers en handschoenen aan en gas geven. Dat houdt hem scherp!

Daag ons uit, maakt ons blij!

SLIM VAN WILMS

Hypotheekadvies betrouwbaar, eerlijk en onafhankelijk