WILMS MAKELAARDIJ

En dat doen we graag, huizen verkopen. Maar wel op een andere manier dan u van traditionele makelaars gewend bent. Wij zien onszelf liever als creatieve, proactieve woningmarketeers. Naast de gebruikelijke presentatie op Funda hebben we meer creatieve marketinginstrumenten ter beschikking. De keuze van deze middelen wordt specifiek afgestemd op de situatie, om uw huis op de kaart te zetten. Wilt u een huis kopen of verkopen? Onze woningmarketeers kunnen u daar als geen ander bij helpen! Daarna ontzorgen wij u ook graag in het vervolgtraject. En dan is het tijd om de slingers op te hangen!

Bent u van plan om een woning te verkopen of aan te kopen? Dan kunnen wij u hierbij fantastisch helpen. Ons makelaarskantoor, De Heeren van Goede Huizen, hebben wij hiervoor speciaal in het leven geroepen. Wij merken dat relaties het fijn vinden om alles onder een dak onder te brengen.

U gaat voor de eerste keer een woning kopen, u gaat uw tweede woning kopen, u kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk advies. Vooraf weet u altijd wat de kosten zullen zijn, dit vertellen wij u tijdens het eerste gesprek. Voor de kennismaking brengen wij geen kosten in rekening.

Of u nu huurt of een koopwoning in bezit heeft, verzekeringen zijn onlosmakelijk verzonden met ontzorgen. Het zorg voor uw partner en u zelf. Wij informeren u uiteraard graag over alle mogelijkheden. Geheel onafhankelijk, vergelijken op uw wens! Transparant en duidelijk, altijd.

Maak vrijblijvend een afspraak met Wilms Makelaardij